AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom "Alo".

- Kakve će poruke biti poslate sa današnjeg skupa ispred Narodne skupštine u Beogradu, koji se organizuje u okviru kampanje "Budućnost Srbije" - ovo će biti tema za goste Aleksandra Antića, ministra rudarstva i energetike, Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, Dušana Borkovića, automobilistu i Dragana Džajića, počasnog predsednika Crvene zvezde.

Foto: Pink.rs

- Koliko ljudi se danas očekuje na skupu čiji je početak zakazan za 18 sati, i da li su zaista spremni sendviči za sve koji dođu, reći će nam akteri poslednjeg spota SNS-a , potpredsednica SNS-a Marija Obradović, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, kao i politikolog dr Jelena Vukoičić i analitičar Dejan Vuk Stanković.

- O pretnjama dela opozicije da će danas blokirati glavne saobraćajnice, mostove i naplatne rampe kako bi sprečili dolazak onih koji žele da prisustvuju skupu u Beogradu na kome će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik "Informera".

Foto: Pink.rs

- Koliko je za uspeh i prosperitet u bilo kojoj oblasti važna podrška i na koji način se treba suprotstaviti nasilju u bilo kom obliku - ovo će biti tema za Irenu Vujović, predsednicu Opštine Savski venac, Zoranu Mihajlović, potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Marka Matića, novinara medijske mreže "Antidot", Željka Tanaskovića, predsednika Saveza za školski sport i Viktora Jelenića, predsednika Vaterpolo saveza Srbije.

- Kakvu sliku će Beograd danas poslati u svet sa skupa koji će biti održan u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a koji je zakazan u 18 sati ispred Narodne skupštine, tema je o kojoj će govoriti Aja Jung, direkotorka Beogradskog festivala igre, Olivera Miletović, novinarka, Aleksandra Janković, psiholog i Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa".

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'