AKTUELNO

Serija Radoša Bajića svake nedelje u 20 časova na TV Pink

Razum i emocije, pomešane sa strepnjom i strahom, obuzimaće junake 54. epizode serije Radoša Bajića “Šifra Despot”, koja je pod nazivom “Životino bekstvo”, na programu TV Pink u nedelju, 21. aprila od 20 časova.

Tipičnu priču za ova naša podneblja opisuje nam autor serije u slučaju Životinog (Radoslav Milenković) boravka u bolnici. Veče pred intervenciju na srcu u posetu mu dolazi Dobrić (Radoje Čupić), koji mu donosi da nešto pojedu i popiju. Života se jada prijatelju da je uplašen za svoj život i da razmišlja o bekstvu.

Foto: Promo

Za to vreme ispred Žanine (Marijana Mićić) zgrade, skriven u senci, Despot (Đorđe Marković) čeka da se ona pojavi, jer je to jedini način da je vidi. Ona ga poziva u stan, da raščiste odnose u kojima ima mnogo emocija, ali razum im govori drugo.

Foto: Promo

Nakon razgovora sa Žanom, Despota očekuje joj jedna teška odluka, ali u kući gospođe Blagice (Dara Džokić). Kako je i dalje zadužen za slučaj advokata Guteše (Lepomir Ivković), Blagica je uporna da preko Despota ostvari svoj naum, bez obzira na sredstva koja će morati da upotrebi.

Mnogo peripetija oko Despota se odvija u ovoj epizodi, a šta ga još očekuje, pogledajte u nedelju od 20 časova na TV Pink.

Pink RS

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'