AKTUELNO

Humanitarni serijal svakog utorka od 22 sata na TV Pink

Da nije potreban samo građevinski materijal za obnovu kuće, već i porodična sloga u njoj, još jednom dokazuje porodica Beganović iz Iriga. Njima je ekipa serijala emisija “Kuća od srca”, koje su na programu TV Pink utorkom od 22 časa, pritekla u pomoć zbog nehumanih uslova u kojima ova mnogočlana porodica živi, ali uz renoviranje doma Žarko Lazić i Jelena Matijašević pokušavaju da isprave i strašne greške koje su počinjene u prošlosti.

Foto: Promo

Domaćin kuće i otac petoro dece ostavljen je kao dete u domu, kao i sva njegova braća i sestre. Od njegove svadbe on je odlučio da više ne razgovara sa svojom majkom Nadom, ali Žarko se potrudio da to promeni.

Vi njemu treba da kažete sledeću rečenicu: „Mama ti se izvinjava što te je ostavila, pogrešila sam“. Jeste li spremni na to – pitao je Žarko majku Nadu, koja ga je samo ćutke gledala.

Foto: Promo

Za to vreme Jelena je razgovarala sa domaćinom, objašnjavajući mu da je ljudski praštati i da, s druge strane, majka treba da traži oprost od njega.

Narednog dana Žarko se nije pojavio na gradilištu, otputovao je u Abu Dabi, u fabriku građevinskog materijala.

Foto: Promo

Nije se javio, nije se pojavio i nije poslao nikoga da mi pomogne – žalila se Jelena na gradilištu, ne znajući da je njen partner na radnom zadatku u inostranstvu.

Pokušavajući da sve drži pod kontrolom, Jelena je pokušavala da sakupi neophodan novac za nastavak radova, ali je i nastavila sa rešavanjem porodičnih problema. Tu je nastao još jedan problem.

Foto: Promo

Da li će tužne vesti uzdrmati domaćina i uticati na njegove dalje postupke, saznaćemo u utorak od 22 časa uz TV Pink i emisiju „Kuća od srca“.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'