separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

I DALJE NA LIDERSKOJ POZICIJI! TV Pink i juče je bila NAJGLEDANIJA U SRBIJI!


Hvala vam na ukazanom poverenju.


Liderska pozicija za TV Pink kada govorimo o istrazivanju gledanosti. I četvrtog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca. Najviše paznje našem programu posvetila je urbana publika, gledaoci starosti od 18 do 49 godina, a velika prednost u odnosu na sve emitere vidljiva je u grupi gledalaca ženske populacije.

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i "Zabranjena Ljubav” visoko su rangirane na zvanicnim top listama.

Autor: RTV Pink

Veruje se našem informativnom programu, pa su tako naši formati najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere: Najvaznije vesti “Minut dva”, “Popodnevni dnevnik”, ali i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Autor: TvPink Printscreen

“Novo jutro” tradicionalno je najgledanija jutarnja emsiija svih komercijalnih emitera, dok fantastične rezultate beleži i emisija “Brak na neviđeno” koju je pratilo 24 odsto auditorijuma, dok se na ovaj format naslanja i “Trenutak iz sna” koji je visoko pozicioniran na zvaničnoj top listi.

Autor: Pink.rs

Pored ovih formata, Pinkova publika pratila je kratke forme o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”, dok ne naša publika dan zavrsila uz “Zadrugu - gledanje snimaka”.

Autor: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti