AKTUELNO

Vaša dobra navika - svakog vikenda od 10 do 13 sati samo na TV Pink

Rečima Jovana Dučića: „Ko misli da je srećan, on je zaista srećan”, ali i veselim, raspevanim i interesantnim gostima i temama, Živorad Žika Nikolić i Ana Šupić učiniće da ovaj vikend započnete u dobrom raspoloženju ukoliko budete od 10 do 13 sati uz TV Pink i “Žikinu šarenicu”.

Već na početku subotnje emisije biće šareno, jer pravo iz Rakovice stižu karnevalske trupe koje najavljuju šesti međunarodni rakovički festival, o čemu će govoriti predsednik te opštine Vladan Kocić i direktor festivala Aleksandar Vasović.

Foto: Tanjug

U emisiji gostuju i automobilista Miloš Brkić da najavi auto trke u Novom Bečeju, Zoran Mrdjenović povodom Nedelje viteštva i Vitez festa, dok će meteorolog Nedeljko Todorović svima njima pomoći u najavi vremenske prognoze, a ponajviše maratoncima koji se spremaju za nedeljnu trku.

Foto: TV Pink

Bend “Električni orgazam” priprema beogradski koncert, a o tome, uz gitaru, govori njihov frontmen Srđan Gojković Gile. Glumac Bane Tomašević posvetio se i muzičkoj karijeri, te gostuje kod Žike sa novom numerom. Biće tu i bend “Osvajači”, ali, kada smo na početku ove najave govorili o dobrom raspoloženju, najzaslužniji za to biće dečiji hor “Čarolija”, sa svojim mentorima Minjom Subotom, Leontinom Vukomanović i Sanjom Ilićem.

Neka i ovog vikenda od 10 do 13 sati "Žikina šarenica" bude vaša dobra navika!

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'