separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK NA VRHU! Najgledaniji emiter u Srbiji! (FOTO+VIDEO)


Hvala na ukazanom poverenju!


Drugog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca. Najviše pažnje našem programu posvetile su pripadnice lepšeg pola, urbana publika, ali i gledaoci starosti od 18-49 godina.   

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i "Zabranjena Ljubav” u danu iza nas su među deset najgledanijih u danu.

Autor: Promo

Nastavlju se uspesni rezultati i za nasu informativnu redakciju, te je tako najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera pinkov “Nacionalni dnevnik”. Slede ga i “Popodnevni dnevnik” , kao i najledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera “Novo Jutro”.

Autor: Pink.rs

Autor: Promo

Noćni sati rezervisani su takođe za pinkove formate. “Ami G” show pratilo je 22 odsto auditorijuma, a na visokoj poziciji na zvanicnoj top listi je i naš himanitarni show “Kuća od srca”. Pinkova publika ispratila je i sva direktna uključenja u "Zadrugu".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti