AKTUELNO

Večeras u 18.30h Dea Đurđević uživo, prvi put posle nezgode u Pinkovom "Nacionalnom dnevniku"!

Voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu 7. februara, u ranim jutarnjim časovima i tom prilikom zadobila teške telesne povrede, od kojih se još uvek oporavlja. Ona se prvobitno lečila u Vojnomedicinskoj akademiji, sa koje je nedavno prebačena u Klinički centar Srbije, gde je pod stalnim nadzorom doktora Marka Bumbaširevića, koji joj je sa svojim timom lekara spasio ruku!

Foto: Pink.rs

Kao što smo prvi izvestili, Dein oporavak teče u najboljem mogućem smeru - ona je juče prvi put posle dva meseca izašla iz bolničke postelje i dan provela sa svojim najmilijima, a prvi put posle stravične saobraćajne nezgode koja je potresla celokupnu domaću javnost, kao i region, hrabra Dea će stati pred kamere TV Pink i ekskluzivno, po prvi put se obratiti javnosti!

Večeras u Nacionalnom dnevniku TV Pink od 18:30h imaćete priliku da vidite PRVU TV ISPOVEST naše heroine Dee Đurđević, koja će uživo otkriti kako se oseća dva meseca posle nezgode, koje su dalje faze lečenja koje predstoje, ali i kako su izgledali stravični trenuci u kojem je zadobila teške telesne povrede.

Budite uz Pink!

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Nacionalni dnevnik

'