AKTUELNO

Humanitarni serijal svakog utorka u 22 časa na TV Pink

Loši porodični odnosi dodatni su problem koji muči sedmočlanu porodicu Beganović iz Iriga, gde je humanitarni serijal “Kuća od srca”, koji gledamo utorkom od 22 časa na TV Pink, započeo novu plemenitu misiju. Supružnici sa petoro dece nisu imali humane uslove za život, pa su Žarko Lazić i Jelena Matijašević odlučili da im pomognu, ali osim izgradnje novog doma, oni će pokušati da izgrade i bolje odnose među njima.

Foto: Promo

Borba za porodicu vodi se na svakom frontu, od najstarijih, do najmlađih članova, a upravo jedan od njih, najmlađi sin Nemanja, je zbog velike vlage u kući oboleo od bronhitisa, koji se iz dana u dan pogoršava. To najviše uznemirava njegovog oca, pored svih problema kroz koje prolazi.

Foto: Promo

U razgovoru sa decom Jelena je počela da se raspituje za baku sa očeve strane. Oni su sramežljivo rekli da se baka opija i da zna da bude veoma agresivna. Priznali su Jeleni da se plaše nje, a to je potvrdio i njen sin.

Foto: Promo

Posle svadbe smo prekinuli sve odnose. Prevrnula je sto i opisla se – rekao je domaćin kuće i otac petoro dece.

Žarko je pokušao da razmrsi klupko mračnih porodičnih tajni, razgovorom sa ženom koja je svako svoje dete po rođenju slala u dom.

Foto: Promo

Da li će “Kuća od srca” uspeti da im pomogne i ispravi strašnu grešku iz prošlosti jedne majke, saznaćemo u epizodama koje su pred nama.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'