AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavam sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije "Sputnik" i Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti".

- Pristalice Saveza za Srbiju preksinoć su napravile haos u centru Beograda čupajući saobraćane znake i rušeći zaštitne ograde na gradilištima. O protestima dela opozicije i njihovom nasilničkom ponašanju, ovog jutra razgovaram sa dr Vojislavom Šešeljom, liderom Srpske radikalne stranke i prof. dr Dejanom Miletićem, predsednikom Centra za proučavanje globalizacije.

Foto: Pink.rs

- Može li prisustvo albanskih vojnika NATO na Kosovu dovesti do eskalacije nasilja, tema je o kojoj razgovaram sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za KiM.

- Francuska je prva zemlja na svetu koja je zabranila ugradnju silikona koji mogu da izazovu rak. O kakvim implantima je reč i da li su se oni koristili i u Srbiji, tema je o kojoj razgovaram sa dr Ninom Šijan Mišković, dr Nenadom Stepićem i prof. dr Marjanom Novakovićem.

Foto: Pink.rs

- Košarkaši Crvene zvezde preksinoć su ubedljivo savladali Partizan u majstorici polufinala ABA lige. Uoči meča na tribinama je došlo do tuče između glumca Milana Kalinića i jednog od navijača crveno-belih. Šta se tačno desilo, ispričaće nam upravo Milan Kalinić.

- U rubrici Hit jutra ugostućemo Dragog Domića i Nešu Bridžisa koji će nam predstaviti njihovu zajedničku pesmu "Kilo zlata".

#Kosovo

#Milovan Drecun

#NATO

#Novo jutro

'