AKTUELNO

Ovo su svi čekali da vide!

Treća epizoda novih "Pinkovih zvezda - All Talents" danas posle 22 časa na TV Pink donosi neverovatne nastupe. U ovonedeljnoj epizodi, takmičari će se potruditi da osvoje simpatije žirija, ali i publike, i za jedan korak se približe glavnoj nagradi od 3.000.000 dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i u prethodne dve epizode, videćemo nastupe koji će ostaviti žiri bez teksta, što neće moći da sakriju na svom licu, te će to da im se nešto dopalo i te kako pokazati.

S druge strane, videćemo nastupe i takmičare prema kojima žiri nije bio blagonaklon, pa su svoje nezadovoljstvo iskazali tako što su im prekidali nastup na pola.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, jedan takmičar uspeće u onome što mnogima nije polazilo za rukom - da natera Kiju Kockar i Slobu Radanovića da se poljube! Naime, mađioničar Bojan Bogdanović izvešće trikove koji će žiri oduševiti, a onda će izvesti Slobu i Kiju na scenu kako bi mu pomogli, a ono što se desilo među njima oduševiće sve.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je žiri do kraja ostao dosledan svojim kriterijumima i kakvi talenti su ih šokirali, nasmejali i jednostavno oduševili, saznaćete u trećoj epizodi "Pinkovih zvezda - All Talents" večeras posle 22 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde

#Sloba Radanović

'