separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

LAZANSKI u NOVOM JUTRU o posledicama šestoaprilskog bombardovanja Beograda, 78 godina posle


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


U naredna dva i po sata gledaćete:

- Štampu ću prelistavati sa Markom Selakovićem, direktorom razvoja S P Jain School of Global Management i Draženom Ostojićem, urednikom sportske rubrike "Srpskog telegrafa".

- O presudi kojom su, za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, na ukupno 100 godina zatvora, osuđeni nekadašnji pripadnici Državne bezbednosti, u temi Novog jutra razgovaraću sa Vladimirom Radomirovićem, predsednikom Udruženja novinara Srbije.

- Danas se obeležava 78 godina od početka nacističkog bombardovanja Beograda, kojim je počeo Drugi svetski rat u Jugoslaviji. O posledicama šestoaprilskog bombardovanja i fašizma pričaću sa Miroslavom Lazanskim, komentatorom Politike.

- Protiv koga i zbog czega je podnela krivične prijave Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu - ovo ćemo saznati od Dijane Micić, majke bebe za se tvrdi da se nalazi u zamrzivaču u kraljevačkoj Opštoj bolnici "Studenica", sa još 12 beba. Dijana će u naš studio doći u pratnji Radiše Pavlovića i Milanke Momčilović iz Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama".

- HIT JUTRA biće pesma "To je tako", kantautorke Biljane Obradović Bixy , za koju je ona nedavno u Los Anđelesu dobila nagradu za najbolju pop folk numeru u žanru kantautora.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti