AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

I četvrti dan u ovoj nedelji Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Pored znatno boljeg rezultata ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz Pink, naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca starosti od 18 do 49 godina, urbane i ženske populacije.

Među deset najgledanijih emisija u danu, na zvaničnoj top listi, čak pet je Pinkovih. Ubedljivo najgledanija emisija svih komercijalnih emitera je “Brak na neviđeno” koju je pratilo neverovatnih 28 odsto auditorijuma, dok ovaj format sledi “Trenutak iz sna” sa 27 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno Pinkov serijski program je u samom vrhu glednosti kao i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”.

Foto: Promo

“Nacionalni dnevnik” i u danu iza nas je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je višesatno specijalno izdanje ”Nacionalnog dnevnika” pratila milionska publika.

Foto: TvPink Printscreen

Ubedljivo najgledaniji jutarnji program je “Novo Jutro”, koje je u danu iza nas gledaniji i od sličnih formata na programu Javnog servisa Srbije.

Foto: Pink.rs

Jučerasnji dan naša publika je tradicionalno završila uz "Zadrugu" i emisiju “Zadruga - gledanje snimaka”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'