separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TV PINK I DALJE NA TRONU: Još jedna sreda prošla u znaku RUŽIČASTE TELEVIZIJE!


Hvala vam na ukazanom poverenju.


Treći dan u ovoj nedelji Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan za nama proveli uz Pink, naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca gde se najviše ističu gledaoci starosti od 18-49 godina, urbana i ženska populacija.

Najgledanija zabavna emisija svih emitera je “Paparazzo lov” sa udelom u gledanosti od 21 odsto, dok ga sledi i dokumentarni program “DNK” koji je pratilo 24 odsto auditorijuma, iliti svaki treći gledalac.

Autor: Promo

Tradicionalno Pinkov serijski program je u samom vrhu glednosti kao i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”.

Autor: Promo

“Nacionalni dnevnik” i u danu iza nas je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sledi ga i “Popodnevni dnevnik”. Jutarnji program naše televizije je takodje tradicionalno najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Autor: TvPink Printscreen

Formati naše zabavne redakcije su visokopozicionirani, pa je “Premijera” u danu iza nas najgledanija zabavna kratka forma, koju sledi i emisija “Ekskluzivno”. Pinkova publika je pratila i direktna uključenja u “Zadrugu”, dok je neverovatnih 34 odsto auditorijuma dan zavrsilo uz emisiju “Zadruga - pitanja gledalaca”.

Autor: TV Pink Printscreen

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti