AKTUELNO

Emisija koja ženama ulepšava život, u četvratak od 22.45 na TV Pink

Nastavlja se plenemita misija ekipe serijala “Trenutak iz sna” da ženama koje su preživele teške i bolne trenutke ulepšaju život, a Ivana Stambolić, koju upoznajemo u četvrtak, od 22.45 na TV Pink, ima tešku priču koja joj je razorila život.

Foto: Promo

Kada je Ivana stupila u ozbiljnu vezu i ostala u drugom stanju, mislila je da je pronašla čoveka svog života i da joj je budućnost svetla. Međutim...

Bila sam u šestom mesecu trudnoće kada je on jednog dana došao i rekao mi: “Odluči, ili ja ili dete” – uplakano ispoveda Ivana.

Majčinski instikt je preovladao. Ali, sudbina je htela drugačije. Lekari su pronašli veliki problem. Na porođaju se nije čuo plač... Ivani je pozlilo.

Foto: Promo

Voditeljka ovog serijala, Tijana Čurović, otišla je sama u Bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju “Dr Colić” da se sa doktorom konsultuje oko Ivaninog slučaja.

Foto: Promo

Ovde imamo složeni slučaj. Mislim da je njoj neophodno da se uradi ultra zvuk srca – konstatovao je dr Milan Colić.

Da li će Ivana posle toliko godina patnje ipak uspeti da ostvari svoj trenutak iz sna, ili je za nju svaka nada izgubljena, saznajemo u ovoj potresnoj epizodi, u četvrtak na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'