AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U narednim satima gledaćete:

- Štampu prelistavamo sa predsednikom Centra za proučavanje globalizacije prof. dr Dejanom Mileticem i istoričarem Sašom Adamovićem

- Kakve poruke su poslanici Bundestaga preneli Prištini i o čemu su razgovarali sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu? Kakva je buducnost dijaloga Beograda i Prištine i kakve su posledice blokiranja ovog dijaloga od strane prištinskih vlasti....o ovome razgovaramo sa Milovanom Drecunom predsednikom skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i bivšim predsednikom Izvršnog veća Kosova i Metohije Zoranom Anđelkovićem.

Foto: Pink.rs

- Da li su građani zaduženi u švajcarcima zadovoljni odlukom Vrhovnog kasacionog suda? Da li će ovakav stav resiti probleme onih koji ne mogu da otplate dug bankama i da li će bankama biti zabranjeno da aktiviraju hipoteke... Ovo su pitanja za Jelenu Pavlović iz Udruženja građana zaduženih u švajcarcima.

- Da li je Prištini uručeno novo „oružje“ za etničko čišćenje Srba, zašto je svaki dan bez rešenja kosmetskog pitanja problem i ko je danas stvarni partner Prištine, a o čija se upozorenja oglušuje? O ovim pitanjima, ali i o tome kakva je poruka države onima koji bi da naprave haos u Srbiji, razgovaramo sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem

- Pod reflektorima ovog jutra glumica Bojana Đurašković i rediteljka Aleksandra Đurić.

- Naš gost ovog jutra glumac Milan Kalinić koga cemo pitati da li postoji idealna polovina ili je to samo deo naših želja i snova?

- U rubrici Hit jutra naša gošća biće pevačica Ivana Selakov.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'