separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

RASTANAK TOKOM PETE TRUDNOĆE LJUBICA NE MOŽE DA PREBOLI – Ekipa DNK će pokušati ponovo da spoji sedmočlanu porodicu (FOTO+VIDEO)


Očekujte neočekivano u emisiji DNK, svake srede od 22.45 na TV Pink


Nove porodične razmirice su pred Natalijom Simović i ekipom emisije DNK, koju gledamo u sredu, 3. aprila u 22.45 na TV Pink. Poziv je stigao od Ljubice, koja želi da dokaže bivšem suprugu Zoranu da je on biološki otac devetogodišnjeg sina, njihovog petog deteta.

Autor: Promo

Ljubica i Zoran su bili u braku 13 godina, a rastali su se pre deset. Zoran je prevario svoju suprugu, a potom je i ostavio i odselio se sa drugom ženom u Beč.

Ja da sam znala da sam u drugom stanju, odmah bi mu rekla – tvrdi Ljubica.

Četvoro dece koje Zoran priznaje su kod njega u Beču dok peto dete ne priznaje i ono je kod Ljubice. Zoran nije siguran da je to njegov sin.

Ko god vidi našeg sina kaže da bi ga bilo sramota da radi DNK jer je on isti otac – kaže majka petoro dece.

Autor: Promo

Osim što želi da dokaže očinstvo, Ljubica mašta i da joj se Zoran sa decom vrati i da ponovo svi žive zajedno. Zato ga je Natalija potražila i pokušala da razjasni situaciju.

Ne zanima me to dete, to nije moje dete – jasan je Zoran bio u razgovoru sa voditeljkom, koja ga je zatekla pred povratak u Beč.

Autor: Promo

Poslednja nada Ljubici biće rezultat DNK testa, a da li će to spojiti oca i sina ili će oni zauvek izgubiti svaki kontakt, saznećemo u sredu, u finišu emisije DNK.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti