AKTUELNO

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

TV Pink prošlu nedelju zavšila je kao najgledanija televizija u Srbiji, a novu počinje u istom maniru. Pored većeg ukupnog broja gledalaca koji su dan za nama proveli uz Pinkov program, Pink je gledaniji i u posebnim kategorijama gledalaca od 18-49 godina, urbane, ženske publike, ali i gledaoci iz prestonice.

Foto: TvPink Printscreen

Tradicionalno serijski program je u samom vrhu gledanosti kao i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”. Veruje se Pinkovom informativnom programu, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emsisija svih komercijalnih emitera. Slede ga “Popodnevni” i “Nacionalni dnevnik u 13h”. Takodje, tradicija se ne prekida ni kada govorimo o Pinkovom jutarnjem programu, koji je daleko gledaniji od emisija slične sadržine ostalih komercijalnih emitera.

Foto: Promo

Kao najgledanija emisija svih komercijalnih emitera je “Zadruga-Izbor potrčka” sa 22 odsto auditorijuma i milionskim auditorijumom, dok je “Pretres Nedelje” u Zadruzi pratilo neverovatnih 29 odsto auditorijuma. Na listi najgledanijih formata nasla su se i ostala direktna ukljucenja u nas hiper rijalti, ali i najpoularnija emisija o poznatima “Premijera”, kao i “Ekskluzivno”.

#Gledanost

'