AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

Štampu prelistavamo sa političkim analitičarom Dragomirom Anđelkovićem i ekonomistom Milenkom Dželetovićem.

Da li Albanci planiraju upad na sever KiM i odakle takva saznanja britanskim službama,da li se iza takvog upozorenja krije poruka upućena Srbima,ali i koje obaveštajne službe i koliko njih je trenutno prisutno na Kosmetu?To će biti i tema jutra sa stručnjacima za bezbednost i terorizam.

Da li smo svedoci rehabilitacije nacističkog ustaškog pokreta u Hrvatskoj, kakve posledice donosi ovakav stav prema nacizmu i ustaštvu, da li se Hrvatska ikada suočila sa svojom prošlošću i koliko deca u Hrvatskoj uče istinu o zločinima koji su počinjeni...o ovome razgovaramo sa istoričarima Nebojšom Damnjanovićem i Nemanjom Starovićem.

Šta se krije iza prijava da ljudi sa belim kombijem kidnapuju srpsku decu? Šta je istina, a šta lažna vest i sa kojim ciljem? O svom iskustvu, kao majke nad čijim detetom je izvršen stvarni pokušaj kidnapovanja, govori Gordana Milićević, a naši gosti su i savetnik za bezbednost i istrage Stevan Đokić i bivši operativac službe državne bezbednosti Božidar Spasić.

Zašto svi pričaju o Drugom digitalnom samitu ekonomija Zapadnog Balkana čiji će domaćin biti Beograd, čućemo od predsednika Privredne komore Srbije i predsednika Odbora za digitalizaciju Evrokomore Marka Čadeža i generalnog direktora "Roming Solušns Grupe" Radeta Vujovića.

Pod reflektorima ovog jutra naša glumica Danica Ristovski.

U rubrici Hit jutra pričamo o tome koliko se danas sluša starogradska muzika i zašto je ovaj žanr postao vanremenski. Naši gosti biće Orkestar Šajka.

#Novo jutro

'