AKTUELNO

Šesta sezona humanitarnog serijala od utorka u 22.00 na TV Pink

Nova plemenita misija je pred Žarkom Lazićem i Jelenom Matijašević u šestoj sezoni humanitarnog serijala “Kuća od srca”, koja počinje u utorak, 2. aprila na programu TV Pink od 22 časa. Ovoga puta oni su Irigu, u domu porodice Beganović. Može se to nazvati domom, u njemu je majka Magda rodila petoro dece, koji su joj podarili troje unučadi, ali uslovi u kojima žive daleko su od humanih.

Žao mi je mame, baš se mnogo trudi – iskrena je jedna od ćerki Beganović.

Foto: Promo

Foto: Promo

Iako su ovi ljudi radni i vredni, velika nemaština sprečava ih da stvore uslove zbog kojih zdravlje više ne bi bilo narušeno.

Mali Nemanja se razboleo zbog vlade u kući, dobio je bronhitis – saznajemo od ukućana.

Foto: Promo

Njihove ćerke na pragu devojaštva iznose skromne želje – da imaju gde da se kupaju! Kupatilo im je bez prozora, kiša i sneg im ulaze. Bilo je i dana kada su živeli u mraku, bez struje. Sve to, osim na zdravlje, utiče i na njihov društveni život. Drugari ih zadirkuju, neće da sa druže sa njima. Povrh svega, najveća opasnost leži u trošnim i napuklim zidovima.

Imam strah da će kuća da se sruši – uplakana i uplašena priznaje devojčica.

Foto: Promo

Veliki bol i nemaština koji prate Beganoviće njihovoj deci oduzimaju pravo na detinjstvo, a to je najmanje što ova porodica zaslužuje. To će biti glavni cilj ekipe serijala “Kuća od srca” – da uz obnovu doma obrišu suze toj deci i stvore im normalne uslove za život u kojima će moći da dele radost sa porodicom i prijateljima.

Pink RS

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

'