separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UPRAVO NA TV PINK POČINJE KVIZ 'KO JE NA VRHU': Mikiju, Miji i Đaniju nije bilo nimalo lako, evo ko se OBRUKAO ZA SVE PARE! (FOTO)


Upravo sada na TV Pink.


U najhumanijem kvizu na ovim prostorima, "Ko je na vrhu?" tri poznate ličnosti će se upravo sada na TV Pink boriti za dolazak do samog vrha. Miju Borisavljević, Radišu Trajkovića Đanija i Mikija Đuričića će na ovom putu kroz veoma zanimljiva pitanja iz najrazličitijih oblasti voditi uigrani voditeljski tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Autor: TV Pink Printscreen

Da nije nimalo lako biti u liftovima koji takmičare vodi i nekoliko metara iznad tla, pokazala je i Mia, koja prilikom pozdravljanja publike i voditelja nije smela da mahne. Osim borbe sa visinom, ovonedeljne učesnike na putu do samog vrha čekaju i sasvim neobična pitanja.

Autor: e-stock Miloš Rafailović, Pink.rs

Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža - svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole. Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu, a osvojeni iznosi odlazi u humanitarne svrhe.

Ostanite uz TV Pink i saznajte ko je pobedio i stigao do samog vrha u najhumanijem i najzabavnijem porodičnom kvizu "Ko je na vrhu?".

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti