AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna tri sata gledaćete:

- Štampu danas prelistavam sa Predragom Jeremićem, urednikom portala "Embargo" i Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem.

- Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet izjavio je da su SAD posvećene pružanju podrške procesu dijaloga između Beograda i Prištine, ali da njihovo strpljenje uvek ima granice i da ne može da garantuje da će Vašington i u budućnosti isto toliko biti posvećen ovome ako vlade u Prištini i Beogradu ne žele da krenu napred u kratkom roku. O kom roku govori Kosnet, tema je o kojoj razgovaram sa predsednikom skupštinskog Odbora za KiM Milovanom Drecunom i generalom u penziji Božidarom Delićem.

- Rumunske vlasti pre nekoliko dana zaplenile su više od tone kokaina koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava. Koje sve rute narko karteli trenutno koriste za prevoz droge iz Latinske Amerike ka zemljama EU, tema je o kojoj razgovaram sa Markom Nicovićem, članom Svetske asocijacije šefova policija i Markom Lopušinom, novinarom i piscem.

Foto: Pink.rs

- O slučaju porodice Aksentijević koju su izvršitelji pre nekoliko dana iselili iz njihovog doma i dalje priča cela Srbija. Šta se desilo sa njihovim stvarima koje su ostale u stanu, gde danas žive i da li postoji šansa da dom iz kog su iseljeni vrate, pitamo supružnike Dejana Aksentijevića i Snežanu Pantić Aksentijević i Vojislava Vuksanovića iz organizacije "Krov nad glavom".

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Ivanu Šašić koja će nam otkriti kada izlazi njena nova pesma.

#Novo jutro

'