AKTUELNO

Večeras u 21 sat milionski auditorijum TV Pink biće u prilici da pogleda prve dve epizode nove hit serije Predraga Gage Antonijevića!

TV Pink nastavlja da prati svetske trendove i kvalitetnim i igranim programom osvaja još širu publiku, koja će već večeras u 21 sat imati priliku da uživa u prve dve, od okupno dvanaest epizoda nove akcione -krimi serije "Državni službenik" Predraga Gage Antonijevića!

Foto: Promo

Ovoga puta Antonijević je kreator serije i potpisuje produkciju, na tekst Dimitrija Vojnova i režiju iskusnog dvojca Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, i ponovo odlazi korak dalje. “Državni službenik” nas uvodi u poslovne i privatne živote savremenih agenata službi zavetovanih na tajnost, otkriva nam opštu situaciju na tom polju i njihovu borbu sa svakodnevnim pretnjama kojima je izložena bezbednost naše zemlje.

- Mene uvek privlači nešto što nije bilo do sada na našim televizijama. Tako sam krenuo sa “Ubicama mog oca”, a verujem da je i ovo jedan čudesni iskorak dalje u te špijunske trilere. Pre svega, zbog toga što je ovo serija o državnoj bezbednosti, službi, ozni, ali danas, sa svim problemima koji to prate, sa Kosovom, migrantima, stranim tajnim službama, agentima. Cilj nam je da na kraju serije saznamo ko za koga radi, konačno - izjavio je Antonijević za Pink.

Foto: Promo

Milionska publika TV Pink u glavnoj ulozi gledaće Milana Marića, koji je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Berlinu odneo nagradu "Evropska zvezda u usponu". Marić u novoj hit seriji tumači mladog agenta koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života, između ideala i potreba države, profesionalnih iskušenja i moralnih dilema. Takođe, gledaoci će biti u prilici da vide i Tihomira Stanića, Marka Janketića, kao i doajene našeg glumišta - Žarka Lauševića, Aleksandra Berčeka, Nebojšu Dugalića, Nenada Jezdića, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Nebojšu Ilića, Sonju Kolačarić i mnoge druge.

Foto: Promo

Ne propustite prve dve epizode nove akcione-krimi serije "Državni službenik" večeras u 21 sat na TV Pink!

Serija se, takođe, u istom terminu  i nedeljom prikazuje na Telekomovom kanalu Superstar.

Pink.rs

#Državni službenik

'