AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavamo sa Vladimirom Marinkovićem Potpredsenikom narodne skupštine i Slobodanom Zečevićem sa Instituta za evropske studije.

- Pravosnažna presuda bivšem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadšiću biće izrečena danas u 14 časova na Žalbenom veću. Šta je od tri scenarija izvesnije: potvrđivanje prvostepene presude od 40 godina zatvora, oslobađajuća presuda ili oštrija kazna? Gosti Novog jutra advokati koji su učestvovali u odbrani Radovana Karadžića.

- Hrvatska poslanica u Evropskom parlamentu izjavila je da svi bilateralni sporovi koje Srbija ima sa Hrvatskom treba da se rešavaju u sklopu procesa pristupanja Srbije Evropskoj uniji. Da li ovo treba posmatrati samo kao deo „predizborne“ kampanje poslanice, ili je reč o buducćem zvaničnom stavu Hrvatske?

- Da li pozivanje srednjoškolaca da izađu na ulice, najava blokada saobraćajnica i državnih institucija, kao i nasilan upad u posed TV Pink, koliko god nerealno i suludo zvučalo, predstavlja novu političku taktiku opozicionih lidera, posle neuspelih protesta proteklog vikenda? O tome jutros sa marketinškim stručnjakom Nebojšom Krstićem, istoričarom Nemanjom Starovićem i direktorom "Srpskog telegrafa" Sašom Milovanovićem.

- Gosti "Novog jutra" biće najpopularniji par u Srbiji, dvadesetjednogodišnja Milijana Bogdanović i sedamdesetčetvorogidišnji Milojko Božić, a mi ih pitamo koji je recept njihove ljubavi?

- Po čemu je specifična predstava "Koferče", prva komedija čuvenog ruskog pisca Jurija Poljakova koja će biti izvedena u Beogradu, čućemo od glumaca Danine Jeftić i Vukašina Jovanovića.

- "Hit jutra" biće rezervisan za nove pesme grupe "Luna".

#Novo jutro

#Televizija Pink

'