AKTUELNO

Humanitarni serijal svakog utorka od 22 časa samo na TV Pink

Kakve sve drame život može da napiše pokazuje nova epizoda humanitarnog serijala “Kuća od srca”, koju TV Pink prikazuje u utorak, 19. marta od 22 časa. Uz sav trud koji Žarko Lazić i Jelena Matijašević ulažu da pomognu porodici Radović, ometaju ih loši vremenski uslovi, a sada i neskladni porodični odnosi.

Foto: Promo

U razgovoru sa Nadom, Jelena je bila otvorena i pitala je da li je verna svom suprugu Veljku. Nada se rasplakala i rekla:

To što si me pitala... Znam da sam pogrešila!

Odnos između Veljka i Nade je već neko vreme poljuljan, a ovo saznanje dodatno je poljuljalo situaciju i otvorilo nova pitanja.

Foto: Promo

Sneg je prekrio Malu Ježevicu.

Cigla je natopljena. Padao je sneg i kiša, a nemamo krov – konstatovao je Žarko sa radnicima na gradilištu.

Osim toga, uz sav trud i želju da pomogne, Veljko je težak invalid, sa protezom umesto noge. Žarko i Jelena su veoma zabrinuti za njegovo zdravlje. On je sve vreme na gradilištu, ali jednostavno – ne može. U jednom momentu je i pao, što je moglo dodatno da ugrozi njegovo već teško zdravstveno stanje. Jelena je odlučila da pokuša da mu potraži pomoć i organizuje ugradnju zglobne proteze.

Foto: Promo

Za to vreme odvijala se prava drama. Nadu je majka izbacila iz kuće.

Kako vas nije sramota da joj kažete da izađe napolje. Nije u redu ni prema njoj, ni prema detetu, ni prema svima nama koji se mučimo - pitao je Žarko.

Foto: Promo

Šokantne vesti nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Šta će biti sa Nadom i decom nakon što su ih najrođeniji izbacili iz kuće, videćemo u utorak od 22 časa u novoj epizodi humanitarnog serijala “Kuća od srca” na TV Pink.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'