AKTUELNO

Nastavlja se serija odličnih rezultata kada govorimo o istraživanju gledanosti. TV Pink je u danu iza nas najgledanija televizija u Srbiji.

Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz našu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Najveća prednost u odnosu na ostale emitere ukljucujuci i Javni servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, ženskom, ali i urbanom polulacijom.

Među 10 najgledanijih emisija u danu čak pet je Pinkovih. Kao najgledanija u danu je emisija “Brak na neviđeno” sa udelom u gledanosti od 27 odsto i milionskim auditorijumom.

Foto: Pink.rs

Odmah sledi i “Trenutak iz sna” sa 30 odsto auditorijuma.

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni Dnevnik”.

Pored centralne informativne emisije na listi najgledanijih našao se i “Popodnevni dnevnik”, dok je “Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Foto: Promo

Među najgledanijim je i naš serijski program i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav. Verna pinkova publika pratila je direktna uključenja u Zadrugu i specijalnu emisiju “Zadruga-Gledanje snimaka”.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vas pink.

#Gledanost

'