AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavam sa Milanom Babovićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" i Vanjom Bulićem, novinarom.

- O reakciji Srpska lista na otvoreno pismo koje je predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović, uputio predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, ali i o nedavnim potezima prištinskih vlasti i porukama koje stižu iz međunarodne zajednice, u temi Novog jutra razgovaraću sa Markom Đurićem, direktorom kancelarije za Kosovo i Metohiju.

- O psiholosko propagandnom ratu i delovanju stranih sluzbi, razgovaram sa Božidarom Spasićem bivšim obaveštajcem.

- Nakon iznenadne ostavke sportskog direktora Ivice Ilieva i šefa stručnog štaba Zorana Mirkovića, fudbaleri Partizana juče su izborili plasman u polufinale Kupa Srbije. Da li su očekivali da će se tim konsolidovati u ovako kratkom roku, kada će fudbaleri iz Humske dobiti novog trenera i šta će biti prioriteti uprave u narednom periodu, pitanja su za predsednika FK Partizan Milorada Vučelića.

Foto: Pink.rs

- Ko bi sve trebalo da se boji Zakona o poreklu imovine, može li ovaj zakon da rasvetli veze kriminala i biznisa i koliko će on biti značajan za državni budžet, samo su neke od tema za: predsednicu Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Skupštine Srbije Aleksandru Tomić, advokata Tomu Filu i urednika portala "Embargo" Predraga Jeremića.

- Da li silikonski implantati za grudi mogu da izazovu rak? Ovo će biti pitanje za čuvenog srpskog plastičnog hirurga koji već godinama živi i radi u Americi i koji je ulepšavao svetske zvezde poput Lejdi Gage i Britni Spirs, prof. dr Borka Đorđevića.

- Pod reflektorima su glumci Tamara Krcunović i Miloš Timotijević sa kojima ćemo razgovarati o predstavi "Scene iz bračnog života" koja će 29. marta biti izvedena u Jugoslovenskoj kinoteci.

Foto: Pink.rs

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Teodoru Džehverović koja će nam predstaviti svoj prvi album.

- U gostićemo i Ramizu Milkunić sa kojom ćemo razgovarati o koncertu "Svedah u Beogradu" koji će 3. aprila biti održan u Sava Centru.

#Marko Đurić

'