AKTUELNO

Emisija koja vraća spisao životu - četvrtkom od 22.45 samo na TV Pink

Slušali smo snažne, tužne, uverljive, autentične i živopisne lične priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali ovog četvrtka, 14. marta od 22.45 na TV Pink u emisiji “Trenutak iz sna”, upoznajemo Marinu Milinčić čija priča oslikava potresnu subinu kompletnog srpskog naroda.

Foto: Promo

Marina je rođena na Kosovu i Metohiji. Njenu mladost obojili su strah, tuga i neizvesnost da li će dočekati naredni dan.

Albanac repetira pištolj i stavi ga meni na čelo – priča Marina. – Na albanskom je pričao kako će da nas sravne, da nas pobiju, kako će krv da leti.

Foto: Promo

Njene reči u emisiji potvrđuje i Albanac skrivenog identiteta. On tvrdi da su ženska deca na Kosovu i Metohiji bila ugrožena, da su ubistva i silovanja bila svakodnevnica.

Uspela je Marina da spase svoj život i sa Kosova prebegne u Niš. Mislila je da njenim mukama došao kraj, upoznala je čoveka sa kojim je počela da živi i da se nada boljim danima. Međutim...

On je jedne noći došao mrtav pijan. Mrtav! Uzeo je nož, pošao na mene, ja sam podigla stolicu i on me je ubo u stomak – priseća se Marina kobne noći.

Foto: Promo

Život nije bio blagonaklon prema ovoj mladoj i hrabroj ženi, ali tim vrhunskih stručnjaka u emisiji “Trenutak iz sna” će to biti. Oni će pokušati da zaleče njene rane na telu, a samim tim i rane na duši sa kojima Marina živi. Da li će u tome i uspeti, videćete u četvrtak od 22.45 na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#Trenutak iz sna

#emisija

'