AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

- Štampu prelistavamo sa Dejanom Miletićem, Direktorom Centra za proučavanje globalizacije i Brankom Radunom, političkim analitičarem.

- Koliko je dalek suštinski dijaloga Beograda i Prištine? Da li pojedine članice Evropske unije igraju dvostruku igru kada je reč o rešavanju Kosovskog pitanja? Kakvo se ocenjuje ponašanje Brisela nakon usvanja prištinske platforme? Gost Novog jutra Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Foto: Pink.rs

- A da li bi Priština smela da usvoji platformu bez podrške mentora? Ko je ustvari pisao platformu i ko na nju danas žmuri? O tome jutros razgovaramo sa predsednikom organizacije "Ist Vest Bridž" i članom Izvršnog komiteta Trilateralne komisije Jovanom Kovačićem i kolumnistkinjom "Nedeljnika" Ljiljanom Smajlović.

- Da li je cena jednodnevnih školskih izleta opravdana i ko odobrava jednodnevne ture za osnovce, pitamo pomoćnicu ministra prosvete Vesnu Nedeljković, direktora Osnovne škole "Jovan Popović" Ivana Čilerdžića i pedagoga i majku dvoje školaraca Marijanu Milošević koja nam dolazi ispred sajta "Roditelj Srbija", a koja je i u Savetu roditelja gimnazije.

Foto: Pink.rs

- Zašto studiranje u Srbiji u proseku traje 7 i po godina, i ima li načina da se poboljša efikasnost učenja kod svakog pojedinca?

- Hazarski rečnik dobija svoju baletsku formu. Koliko je veliki zahtev ovaj kultni roman postavio pred autorski i izvođački tim predstave? U rubrici pod reflektorima Sonja Vukićević koja se posle 24 godine vratila na scenu.

- U rubrici Hit jutra Saša Kapor, jedan od 50 izvođača na koncertu "Sevdah u Beogradu".

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'