AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

Štampu prelistavamo sa Sašom Adamovićem istoričarem i Idrom Seferijem novinarom TV Klana.

Prištinske vlasti aktivirale su akciju "Čelični prsten", koja podrazumeva gomilanje policijskih snaga na administrativnim prelazima. Iako u KPS tvrde da se radi o redovnim akcijama na suzbijanju korupcije i organizovanog kriminala, Srbi iz Leposavića i Zubinog Potoka primetili su pojačano prisustvo policije. Šta se krije iza akcije "čelični prsten" i da li je ona povezana sa taksama?

Šta predstavlja najtajnija obaveštajna organizacija "Pet očiju",da li je tačno da nadgledaju ceo svet, da te zemlje imaju oči i uši u svakom stanu ili ustanovi na planeti i ko je "krvava Djina"?O tome sa prof.dr Ilijom Kajtezom sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost i političkim analitičarem i publicistom Tomislavom Kresovićem.

Koji su benefiti posete predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme Beču sa najbrojnijom delegacijom iz Jagodine,do sada,šta znači zlatna medalja austrijske prestonice koja mu je uručena, zašto su mediji pisali da je prvi čovek Jagodine podelio Bečlije i kolika je snaga onih koji danas pokušavaju da umanje značaj Srbije i uruše politiku Aleksandra Vučića?O tome sa Draganom Markovićem Palmom.

Dvanaestogodišnjoj devojčici stariji muškarac slao seksualne poruke preko društvenih mreža. Trinaestogodišnjeg dečaka seksualno zlostavljao čovek star 56 godina! Od donošenja Marijinog zakona 37 pedofila odslužilo je zatvorske kazne i nalaze se na slobodi. Da li postoji način da prepoznamo pedofila? kakve psihološke profile imaju predatori, i kako zaštiti decu?

Kako se glumci snalaze u ulozi reditelja? Naša gošća u rubrici pod reflektorima biće glumica Olivera Viktorović.

Zašto "Pesma malom anđelu" pomera granice i ruši sve barijere,a kod publike izaziva eksploziju emocija i suza,pitamo autora Milivoja Lemija Mrdakovića i pevača Bojana Marovića.

Hit jutra rezervisan je za novu pesmu Tijane Dapčević - "Prezir".

#Novo jutro

'