AKTUELNO

Humanitarni serijal emisija svakog utorka od 22 časa na TV Pink

Surovi vremenski uslovi u Maloj Ježevici kod Požege dočekali su ekipu humanitarnog serijala “Kuća od srca”, koju gledamo u utorak, 12. marta od 22 časa na TV Pink, u domu porodice Radović.

Foto: Promo

Domaćina Veljka, njegovu suprugu Nadu i njihove ćerke upoznali smo u prethodnoj epizodi. Veljko se uvek hrabro borio za svoju porodicu, ali pre pet godina je u strašnoj nesreći ostao bez noge, a zatim im je u požaru izgorela kuća. Na takvu priču Žarko Lazić nije mogao da ostane imun, pa je uz Jelenu Matijašević organizovao majstore i materijal za obnovu kuće. Međutim, sneg je zavejao Malu Ježevicu i ugrozio radove.

Foto: Promo

Najveće zlo će biti, ne daj Bože, da se neko povredi ovde – konstatovao je jedan od majstora, sa čime se složio i vredni domaćin, koji uprkos teškom invaliditetu želi da učestvije u obnovi, tvrdeći da on ne može da sedi i gleda kako ljudi rade.

Veljko se zalaže i preko svojih mogućnosti, što ga može koštati zdravlja, ali i porodičnog mira.

Foto: Promo

Njegova supruga Nada gubi strpljenje. Sve tragedije koje su ih zadesile narušile su njihov odnos. Dok Veljko bekstvo od problema vidi u radu, Nadi se nešto drugo mota po glavi...

Foto: Promo

Da li će Žarko i Jelena uspeti da obnovom doma sačuvaju porodicu Radović na okupu, saznaćemo u ovom ciklusu emisija "Kuća od srca”, utorkom od 22 na TV Pink.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'