AKTUELNO

“Vikend Svitanje”, subota od 05 do 07 i 30 sati samo na TV Pink.

Skok u dalj je disciplina u kojoj je najbolji Srbin. A da li znate, čime se još bavi treći atletičar Evrope Strahinja Jovančević? Prvi put na televiziji Pink, u gostovanju kod vikend dvojca Dajane Paunović i Nemanje Velikića, Strahinja otkriva malo poznate detalje iz svog privatnog života. Gost u studiju biće i Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije čijom zaslugom je atletika u Srbiji dobila zasluženo mesto a na desetine talentovane dece priliku da se poput Strahinje I Ivane Španović popnu na pobednički tron.

U emisiji ćete saznati i da li su tačni navodi da se “vampirski tretmani” lica efikasnije rade sa tuđom nego sopstvenom krlju? Gošće dr Tamara Todorović i dr Aleksandra Đorđević pomoći će voditeljima da reše ovo važno etičko I zdravstveno pitanje.

Foto: Promo

O probnim testovima za malu maturu ali i kada se mogu očekivati rezultati PISA testiranja, u studio dolazi Vesna Nedeljković, pomoćnica ministra prosvete u Vladi Republike Srbije.

Zašto je san važan i da li se može zameniti “dan za noć”, pitaćemo docent dr Dragana Hrnčića sa Medicinskog fakulteta u Beogradu.

#Emisija Svitanje

#Televizija Pink

'