AKTUELNO

Svi u studiju su aplaudirali pevačicinoj majci.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković ugostiće i ove subote zanimljive i aktuelne goste sa domaće javne scene, koji će se pred kamerama TV Pink predstaviti u potpuno drugačijem svetlu i otkriti mnoge stvari koje publika do sada nije imala priliku da čuje. U Sanjin studio stižu pevačice Milica Todorović, Edita Aradinović, Marina Tadić, šminker Dušan Lazić Laza, kao i mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada pevačica Milica Todorović poznata je po svojim šalama, a tokom emisije odlučila je da se našali, ni manje, ni više, nego sa svojom majkom. Naime, Milica je telefonom pozvala majku Jasminu i saopštila joj nešto neočekivano. - Majko, ja više ne mogu da pevam - rekla je pevačica, a odgovor njene majke je sve oduševio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa dobro sine - rekla je njena majka, a svi u studiju počeli su da aplaudiraju, a Sanja Marinković je oduševljeno poručila: - Bravo za majku.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 9. marta u 17 časova.

Autor: M. K.

#Majka

#Milica Todorović

#pevačica

'