AKTUELNO

'Pinkove zvezdice - All Stars' i ovog petka od 22 časa na televiziji Pink!

Aktuelni hitovi će razveseliti i vama petak veče ukoliko 8. marta od 22 časa budete uz TV Pink i moćne glasove mladih takmičara emisije „Pinkove zvezdice - All Stars“. Kako njima nijedan zadatak nije težak, sve više se primećuje da žiriju postaje teško da ih ocenjuju, a ovog puta uz četiri dame – Natašu Bekvalac, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Kristinu Kockar bio je i Marko Kon.

Foto: Promo

Doneli smo odluku da od sada delimo i trojke – objasnila je Goca Tržan.

Nije bilo lako takmičarima da to čuju, ali, čini se, odluka je teže pala članovima žirija.

Ja očekujem da ste vas dve najopakije i da ćete vas dve redovno da silazite – rekla je Leontina Goci i Nataši, na šta su pevačice negodovale.

Foto: Promo

Nikada toliko napetosti nije bilo na crvenim stolicama i rasprava koje je dete za trojku, a koje za četvorku.

Ne bih ja da se mi vama uopšte pravdamo zašto dobijate trojke, jer vam se ni nastavnici u školi ne pravdaju zašto tamo dobijate trojke – poručila je Goca jednom od kandidata.

Foto: Promo

Ipak, prosek ocena bio je viši od tri, jer su neki mladi pevači pokazali sav raskoš svog talenta. U ovoj emisiji pevaju: David Radosavljević, Ema Simonović, Bojan Radovanović, Teodora Tara Stojanović, Irina Arsenijević, Amna Alajbegović, Sergej Pajić i Valentina Mec, a hitova će biti od Željka Joksimovića preko Rijane do Niki Minaž.Zato obavezno ovog petka budite uz televiziju Pink od 22 časa jer Pinkove zvezdice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Televizija Pink

#emisija

'