AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavamo sa glavnom i odgovornom urednicom srpske redakcije Sputnjik Ljubinkom Milinčić i narodnim poslanikom Aleksandrom Čotrićem.

- Prištinske vlasti obeležavaju 21. godišnjicu od pogibije Adema Jašarija, osnivača OVK. Manifestacije poznate kao "Epopeja OVK", traju tri dana. Zašto kosovski Albanci pokušavaju da od Jašarija naprave mitsku ličnost, kada je on bio terorista odgovoran za smrt srpskih i albanskih civila. Gosti Novog jutra su Nebojša Čović i Veljko Oadalović.

- Ispred kabineta premijerke i nekoliko ministara u Vladi Srbije postavljene su gluve kutije, u koje svi koji dolaze na sastanke sa njima moraju da ostave telefone kako bi se sprečilo prisluškivanje. Da li je ova mera dovoljna da se spreči curenje informacija iz kabineta srpskih zvaničnika? Koje su najznačajnije karakteristike tajnih obaveštajaca u regionu?

- Koji je stvarni cilj i interes onih koji bi da ruše Srbiju, a idu na poklonjenje Prištini, pitamo glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Informer" Dragana J. Vučićevića.

Foto: Pink.rs

- Kako su uloge Maneta u "Zoni Zamfirovoj" i Aleksandra Karađorđevića u filmu "Kralj Petar I" Aleksandru Vučkoviću donele popularnost, čućemo Pod reflektorima od ovog mladog glumca.

- Kako je srpska publika zavolela operu i koliko je mladih muzičkih nada u tom žanru, pitamo opersku pevačicu Tanju Obrenović.

- Koliko daleko se čuje ženski glas,ali i koliki izazov predstavlja komponovanje muzike za film, čućemo od Aleksandre Kovač čija nova pesma je rezervisana za naš Hit jutra.

#Novo jutro

#najava

'