separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

POČETAK SEDMICE U ZNAKU RUŽIČASTE TELEVIZIJE: TV PINK I DALJE NAJGLEDANIJA (FOTO+VIDEO)


Nastavlja se serija odličnih rezultata kada govorimo o zvaničnom istraživanju gledanosti. TV Pink je u danu iza nas ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.


Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz nasu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Najveća prednost u odnosu na ostale emitere ukljucijuci i Javni Servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca starosti od 18-49 godina, urbanom i zenskom polulacijom.

Najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni Dnevnik”. 

Autor: TvPink Printscreen

Naš dnevnik slede serije inostrane produckije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” koju prati verna pinkova publika. 

Autor: Promo

Među deset najgledanijih emisija u danu sa audiotrijumom preko 1.100.000 gledalaca je “Zadruga-Izbor potrčka”, dok je nocne sate neverovatnih 32% auditorijuma provelo uz emisiju “Zadruga-Pretres nedelje sa Milanom”

Autor: TvPink Printscreen

Među najgledanijim formatima nasla su se i popodnevna direktna ukljucenja u nas hiper rijaliti. Tradicionalno kako dan završavate uz nas program, tako gotovo svakodnevno prve sate novog dana uprovodite uz Novo Jutro koje je i u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Autor: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz Vas Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti