AKTUELNO

Da li prava ljubav godine ne broji, da li će njih dvoje opstati kao par upkos svim predrasudama koje ih prate, ali i da li je ulazak njegove bivše devojke Nadežde Biljić poremetio njihov odnos, oni će otkriti u emisiji "Ami G Show".

U studio kod Ognjena Amidžića, pravo iz "Zadruge" dolazi najintrigantniji par - Suzana Perović i Miroslav Miki Đuričić. Miki je i tokom prethodne sezone "Zadruge", govorio kako je zaljubljen u Suzanu već deset godina, a sada kada su se našli zajedno u rijalitiju, dogodila im se ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana dugo nije želela da prizna da gaji osećanja prema Mikiju, vešto su prikrivali da su zaljubljeni, međutim, Miki je nedavno tokom "Pitanja gledalaca" otkrio pravu istinu, zbog čega se Suzana naljutila na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Da li prava ljubav godine ne broji, da li će njih dvoje opstati kao par upkos svim predrasudama koje ih prate, ali i da li je ulazak njegove bivše devojke Nadežde Biljić poremetio njihov odnos, Suzana i Miki otkriće upravo u emisiji "Ami G Show".

Ognjenova gošća ovog utorka biće i popularna pevačica Mia Borisavljević. Ona je nedavno preživela napad u Beogradu, kada su je tri momka pratila do kuće, ušla za njom u zgradu, a zatim joj uzeli novčanik i telefon. Napadači su pronađeni, kao i pevačicine stvari, a ova priča će epilog dobiti na sudu. Pevačica će sada ispričati sve o ovom napadu, ali i pljački koja joj se takođe nedavno dogodila u Austriji, tokom snimanja spota.

Foto: Pink.rs

Osim o privatnom životu, ćerki i nevenčanom suprugu Bojanu Grujiću, Mia će govoriti i o svojim budućim planovima u karijeri, nakon što je objavila dve više nego uspešne pesme "Priča se po gradu" i "Ave Cezare".

Ognjen je pripremio i goste iznenađenja, a o kome se radi, saznaćete u emisiji "Ami G Show" u utorak 5. marta od 23 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'