AKTUELNO

Ne propustite da i ovaj vikend provedete uz Vašu dobru naviku - od 10 sati budite uz TV Pink!

Olimpijska planina Jahorina ugostila je ovog vikenda ekipu emisije “Žikina šarenica”, odakle će nam se Živorad Žika Nikolić, sa koleginicom Marijom Egelja i ove nedelje od 10 sati na TV Pink.

Kako se Jahorina nalazi najvećim delom u opštini Pale, udaljena svega 30 km od Sarajeva, Žika je pozvao sve čelne ljude tog kraja da predstave ovu planinsku lepoticu.

U improvizovanom studiju smenjivaće se predstavnici opština i gradova, direktori sportskih i rekreativnih centara, rukovodioci i učesnici javnog života Pala i Istočnog Sarajeva.

U što boljem predstavljanju Jahorine i njene okoline, upoznaćemo i tamošnje vredne ljude, hotelijere, zanatlije i predstavnike planinskih i lovačkih društava.

Pesma neće izostati. Gosti “Žikine šarenice” biće lokalna pevačka i kulturno umetnička društva, muzičari i grupe, . Nedeljno jutro otvoriće grupa “Regina”, a nakon toga imaćete priliku da uživate u nastupu KUD Romanijska vrela koji će izvesti igre iz Leskovca.

Takođe, grupa “Tremolo” izvešće populanre hitove: Ti živiš u oblacima mala, U ljubav vjere nema i Mito bekrijo. Naravno, kao i svakog vikenda uključivaće se i naš reporter Milan Raonić.

Dovoljno razloga da i ovog vikenda od 10 sati budete uz TV Pink i vašu dobru naviku – “Žikinu šarenicu”.

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'