AKTUELNO

Ne propustite da i ovaj vikend provedete uz Vašu dobru naviku - od 10h budite uz TV Pink!

Olimpijska planina Jahorina ugostila je ovog vikenda ekipu emisije “Žikina šarenica”, odakle će nam se Živorad Žika Nikolić, sa koleginicom Marijom Egeljom, javiti oba dana vikenda, 02. i 03. marta, od 10 sati na TV Pink.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako se Jahorina nalazi najvećim delom u opštini Pale, udaljena svega 30 kilometara od Sarajeva, Žika je pozvao sve čelne ljude tog kraja da predstave ovu planinsku lepoticu. U improvizovanom studiju smenjivaće se predstavnici opština i gradova, direktori sportskih i rekreativnih centara, rukovodioci i učesnici javnog života Pala i Istočnog Sarajeva. Ministarka trgovine i turizma Vlade Republike Srpske Dragica Kovač će dodatno objasniti koliko je ova planina značajna za razvoj turizma celog regiona.

Sećanja na Zimske olimpijske igre koje su se održale 1984. u Sarajevu ni danas ne blede, a Žika će nas slikom podsetiti na te dane, ali i razgovorima sa sportistima. U što boljem predstavljanju Jahorine i njene okoline, upoznaćemo i tamošnje vredne ljude, hotelijere, zanatlije i predstavnike planinskih i lovačkih društava.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pesma neće izostati. Gosti “Žikine šarenice” biće lokalna pevačka i kulturno umetnička društva, muzičari i grupe, a zavirićemo i u Kuću sevdaha. Dovoljno razloga da i ovog vikenda od 10 sati budete uz TV Pink i vašu dobru naviku – “Žikinu šarenicu”.

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'