AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Poslednjeg dana februara, Pink završava kao najgledaniji emiter u Srbiji. Pink je tokom jučerašnjeg dana ostvario bolji rezultat u ukupnom zbiru gledalaca, kao i u posebnim grupama gde se ističu pripadnice ženske i urbane populacije, kao i grupa gledalaca starosti od 18-49 godina. Na zvaničnoj top listi deset najgledanijih emisija čak pet je Pinkovih.

Nešto više od 1.100.000 gledalaca i više od 25 odsto auditorijuma ispratilo je emisiju “Brak na neviđeno”, koja je četvrta najgledanija emisija svih emitera. Sledi i humani šou “Trenutak iz sna” koji je pratilo preko 27 odsto auditorijuma.

Foto: Promo

Nove zapete u serijama “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” pratila je verna Pinkova publika, pa su naše serije u danu iza nas među deset najgledanijih emisija u danu. Među najgledanijim emisijama našao se naš “Nacionalni dnevnik” kao i najnovije vesti u okviru formata “Poslednja vest”.

Foto: Pink.rs

Uspehe nastavlja da niže i “Novo jutro” koje je u danu iza nas zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera, dok je oko 29 odsto auditorijuma dan zavrsilo uz emisiju “Zadruga - gledanje snimaka”.

Foto: Pink.rs

Foto: Promo

Hvala vam što zbog vas još jedan mesec u poslednjih 25 godina zavrsavamo slavljenički.

Vaš Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'