AKTUELNO

Serija Radoša Bajića svake nedelje od 21.15 na TV Pink

Nastavljaju se peripetije sa Despotovićima, a 49. epizoda serije “Šifra Despot”, pod nazivom “Prevare i zavere”, na programu TV Pink u nedelju, 3. marta od 21.15, donosi uzbudljiv zaplet.

Foto: Promo

I dalje lažni arapski investitori Ben Okan Al Ahra, iliti Munir (Nenad Okanović) i njegov telohranitelj Sadik (Branko Janković) prave probleme Despotu (Đorđe Marković) i policiji. Zapravo, Despotu su stvorili priliku da uradi nešto korisno, jer mu je inspektor Bukvić (Igor Đorđević) ponudio da učestvuje u potrazi za prevarantima. Osmišljena je akcija u kojoj bi trebalo da ih pohvataju.

Foto: Promo

Ne znajući šta im se sprema, Munir i Sadik odlaze u uspešnu porodičnu kompaniju braće Crnković, nadomak Beograda, da pregovaraju o poslu. Policija ih vreba sa svih strana.

Foto: Promo

Dok je u Beogradu atmosfera napeta, u Adrovcu Života (Radoslav Milenković) uspostavlja zaboravljene veze sa zavičajem i bratom Živoradom (Apostol Apostolović). Despotov otac je tamo pobegao zbog brige oko Margitinog (Mihaela Stamenković) deteta, koje samo što nije stiglo na svet.

Pink RS

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'