separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

U NOVOJ EPIZODI ŠIFRE DESPOT: Počinje potera za prevarantima! Despot će imati NJIHOVU POMOĆ (FOTO+VIDEO)


Serija Radoša Bajića svake nedelje od 21.15 na TV Pink


Nastavljaju se peripetije sa Despotovićima, a 49. epizoda serije “Šifra Despot”, pod nazivom “Prevare i zavere”, na programu TV Pink u nedelju, 3. marta od 21.15, donosi uzbudljiv zaplet.

Autor: Promo

I dalje lažni arapski investitori Ben Okan Al Ahra, iliti Munir (Nenad Okanović) i njegov telohranitelj Sadik (Branko Janković) prave probleme Despotu (Đorđe Marković) i policiji. Zapravo, Despotu su stvorili priliku da uradi nešto korisno, jer mu je inspektor Bukvić (Igor Đorđević) ponudio da učestvuje u potrazi za prevarantima. Osmišljena je akcija u kojoj bi trebalo da ih pohvataju.

Autor: Promo

Ne znajući šta im se sprema, Munir i Sadik odlaze u uspešnu porodičnu kompaniju braće Crnković, nadomak Beograda, da pregovaraju o poslu. Policija ih vreba sa svih strana.

Autor: Promo

Dok je u Beogradu atmosfera napeta, u Adrovcu Života (Radoslav Milenković) uspostavlja zaboravljene veze sa zavičajem i bratom Živoradom (Apostol Apostolović). Despotov otac je tamo pobegao zbog brige oko Margitinog (Mihaela Stamenković) deteta, koje samo što nije stiglo na svet.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti