AKTUELNO

Ne propustite spektakularnu završnicu šestog kruga u najgledanijem dečijem šou programu.

Još jedno veče najbolje muzike i neverovatnih nastupa očekuje gledaoce TV Pink u omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" ovog petka od 22 časa. U završnici šestog kruga, deset zvezdica predstaviće se narodnom muzikom i dati sve od sebe da obezbede prolazak u sledeću fazu takmičenja.

Nika Purić je odlukom produkcije jedna od četvoro takmičara koji su vraćeni u šou program, a ovog petka napraviće pravi spektakl na sceni. Za krug posvećen narodnoj muzici, Nika je odabrala pesmu Dragane Mirković "Opojni su zumbuli", kojom je uspela da napravi odličnu atmosferu u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako ju je publika do sada viđala u drugačijem izdanju, Dunja Jeličić je briljirala čak i u narodnoj muzici, i to u narodnoj pesmi "Đuvegija". Dunja je uspela da, osim fantastičnim pevanjem, žiri osvoji i adekvatnim scenskim nastupom.

Foto: TV Pink Printscreen

Antonia Gigovska je, kao i uvek do sada, pokazalasvu raskoš svog glasa ukroz pesmu Karoline Gočeve "Ako zgrešam neka izgoram" i kao i uvek oduševila publiku u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, najdublju emociju je u žiriju probudio Mateja Vukašinović, koji je odabrao pesmu Milana Stankovića "Perje".

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov fenomenalan nastup i emotivno pevanje rasplakalo je Natašu Bekvalac, koja nije mogla da nađe prave reči kako bi opisala Mateju.

Gospode ja ne mogu da govorim - rekla je Nataša, dok je Kristina Kockar tokom Matejinog nastupa aplaudirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo Mateja! - uzvikivala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored njih, ovog petka najveće hitove narodne muzike izvešće i Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Žarko Pribaković, Ljiljana Plavšić, Sara Simić i Uroš Stanković.

Očekuje vas spektakularna završnica još jednog kruga, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 1. marta od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Antonia Gigovska

#Dunja Jeličić

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Mateja Vukašinović

#Nataša Bekvalac

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

#Žiri

'