separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Ministar Stefanović u NOVOM JUTRU o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


U naredna tri sata gledaćete:

- Štampu ću ovog jutra prelistavati sa Vladimirom Đukanovićem, narodnim poslanikom SNSa i Sanjom Arežinom, politikologom i autorom knjige "Kina u Evropi".

- U Temi novog jutra biće reči o poslednjim izjavama i potezima čelnika privremenih institucija u Prištini. O ovome cu razgovarati sa analitičarom, Dragomirom Anđelkovićem i direktorom Centra za globalizaciju, Prof. dr Dejanom Miletićem, a putem skajpa ćemo uživo u program uključiti i Igora Simića, potpredsednika Srpske liste.

- Moj gost biće i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, sa kojim ću razgovarati o njegovoj nedavnoj poseti Turskoj, ali i o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji, odnosima Beograda i Prištine i predlogu MUPa da planiranje izvršenja ubistva postane deo Krivičnog zakonika.

Autor: Pink.rs

- O zdravstvenom stanju generala Ratka Mladića i njegovoj molbi sudskom Veću u Hagu da ga puste da poseti ćerkin grob u Beogradu, pričaću sa njegovim sinom, Darkom Mladićem i njegovim advokatom, Brankom Lukićem.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačicu Aleksandru Sekulić, koja će se na ovogodišnjoj Beoviziji predstaviti sa svojom pesmom "Tugo".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti