AKTUELNO

Ne propustite - u četvrtak, 21. februara od 22.45 na TV Pink

Tešku životu priču će nam otkriti Dragana Jonjić, junakinja sedme epizode serijala “Trenutak iz sna”, koju upoznajemo u četvrtak, 21. februara od 22.45 na TV Pink. Ona je pre tri godine doživela strašnu porodičnu tragediju, kada je na njenog supruga Darka pucao komšija iz lovačke puške. Dragana je u tom trenutku bila pored njega i bila je u drugom stanju!

Foto: Promo

Ubili su Darka. Bukvalno, ali bukvalno, na rukama mi je umro – priseća se Dragana tog kobnog dana.

Stres koji je doživela, ali i dramlije iz lovačke puške koje su prošle tik pored Draganine glave, ostavile su teške posledice na nju.

Foto: Promo

Probudila sam se 17 dana kasnije na VMA – kaže Dragana. - Bila sam u komi. Izliv krvi u mozak koji sam imala, kažu, preživi jedan u milion.

Dragana danas čvrstim koracima korača kroz život odlučna da joj budućnost bude bolja i lepša. Dolazak ekipe serijala “Trenutak iz sna”, predvođen Tijanom Čurović, mnogo bi joj pomogao u tome, ali zadesio ju je peh – dočekala je ekipu sa slomljenom nogom u gipsu. Ta komplikacija pojačala je neizvesnost oko njene tranformacije.

Foto: Promo

Da li će “Trenutak iz sna” uspeti da pomogne ovoj napaćenoj majci dvoje dece, saznaćemo ovog četvrtka od 22.45 na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#Trenutak iz sna

#emisija

'