AKTUELNO

Upoznajte novi par, u četvrtak, 21. februara od 22 časa na TV Pink

Mladi, ali usamljeni – Viktorija Kesler (20) i Janko Maglocki (24), novi su junaci emisije “Brak na neviđeno”, koju gledamo u četvrtak, 21. februara od 22 časa na TV Pink.

Ona je rodom iz Subotice, zaposlena u piceriji, a on je iz Pančeva i radi na benzinskoj pumpi. Oboje su željni pažnje i ljubavi, jer ih život nije baš mazio.

Foto: Promo

Od 2012. godine živim sam – upoznaje nas Janko sa svojom životnom pričom. – Otac je 2010. otišao u inostranstvo. Majka mi je poginula na biciklu u saobraćajnoj nesreći kada sam imao četiri godine i bio sam tada sa njom. Nje se ne sećam uopšte. Posle se deda oženio drugom, živeli smo zajedno, ali nismo se slagali, pa sam otišao kod babe. Baba je umrla 2012, dva meseca pred moj 18. rođendan, i od tada živim sam.

Uz konstataciju da život ide dalje i da mora da gleda napred, ovaj hrabar momak je poželeo da njegova buduća supruga, pre svega, bude fina i iskrena.

Foto: Promo

Viktorija živi sa cimerkom u iznajmljenom stanu i njena želja je da joj suprug bude fin u duši.

Imala sam jednu ljubav – otkriva Viktorija. – Bili smo zajedno tri meseca. U početku je sve bilo lepo, ali posle već ne. Psihički me je maltretirao, nije me pušao nigde, čitao mi je sve poruke, vikao na mene. Svaki dan smo bili zajedno i nisam mogla više to da podnesem.

Foto: Promo

Foto: Promo

Po mišljenu stručnjaka koji učestvuju u kreiranju ovog serijala Viktorija i Janko su idealan par, ali ipak, njihova međusobna hemija će odlučiti da li će pred oltarom biti izgovoreno “da” ili “ne”. To ćemo videti u četvrtak, od 22 sata na TV Pink u novoj epizodi serijala “Brak na neviđeno”.

Pink RS

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#emisija

'