AKTUELNO

Čarobna noć može da počne!

Prva emisija šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice - All Stars" upravo je počela na televiziji Pink.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Najtalentovaniji mališani su spremni da se oprobaju u novoj temi - Narodna muzika. Ono što je od večeras takođe novina jeste da su četiri takmičara vraćena u "Pinkove zvezdice - All stars", a Amnu Alajbegović, koja je jedna od vraćenih zvezdica, ćete videti već večeras.

Petočlani žiri je ove noći u nepromenjenom sastavu, te će mališane iz crvenih stolica ocenjivati Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Kristina Kija Kockar, Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Pored Amne, na velikoj sceni imaćete priliku da vidite i Davida Radosavljevića, Tomislava Milovanovića, Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Irinu Arsenijević, Sergeja Pajića i Valentinu Mec.

Udobno se smestite, otvorite svoje srce i pustite da "Pinkove zvezdice - All stars" uzburkaju vaše najdublje emocije i ove večeri.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'