AKTUELNO

Pevačica progovorila o razvodu od klavijaturiste, sa kojim je u braku bila dve i po godine.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina in", snimila je još jedno uzbudljivo izdanje vaše omiljene TV emisije, koja će biti na programu ove subote 16. februara u 17 sati na TV Pink! Kao i uvek, i ovog puta je Sanja imala zanimljive goste u studiju - voditeljku Draganu Katić, pevačicu Andreanu Čekić, glavnog i odgovornog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića, novinarku i voditeljku "Novog jutra" Deu Đurđević, koja je gostovala kod svoje koleginice samo dvanaest sati pre nego što je doživela stravičnu nezgodu koja već danima potresa čitavu javnost, kao i folkera Radišu Trajkovića Đanija, koji je u studio došao sa suprugom Slađom.

Foto: TvPink Printscreen

Andreana je tom prilikom govorila o bolnoj temi - razvodu od klavijaturiste Ivana Miladinovića, sa kojim je bila u braku dve i po godine, a onda je otkrila jednu zanimljivu činjenicu koja je zaintrigirala sve u studiju.

- Prošli put sam u tvoju emisiju došla direktno posle svadbe, a sada sam došla direktno posle razvoda - rekla je Andreana u ''Magazinu In'' i ovom slučajnošću šokirala sve.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE ZAPLAKATI OD SREĆE: Evo kakvo IZNENAĐENJE je Gagi pripremio ćerki i Marku Miljkoviću

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 16. februara u 17 časova!

Autor: M. K.

#Andreana Čekić

#Magazin In

#pevačica

'