AKTUELNO

Na polovini radne nedelje Pink je bila najgledanja televizija u Srbiji u ukupnom broju gledalaca.

Naša televizija u jučerašnjem danu bila je gledanija i od Javnog servisa Srbije i među posebnim grupama gledalaca ženske i urbane populacije.

Među deset najgledanijih emisija u danu našla se emisija „Paparazzo lov“ kao ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih emitera uz koju je bio milionski auditorijum.

Foto: Pink.rs

Odlične rezultate beleži i dokumentarni program „DNK“ sa 26% auditorijuma, dok su sada već tradicionalno serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“ u samom vrhu gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Centralna informativna emisija naše televizije „Nacionalni dnevnik“ u samom je vrhu gledanosti. Tokom dana verna Pinkova publika ispratila je i „Popodnevni dnevnik“, dok je „Novo Jutro“ ubedljivo najgedaniji jutarnji program svih emitera, a u okviru kojeg je gostovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Pink.rs

Direktna uključenja u rijaliti „Zadruga“ nalaze se u samom vrhu top liste najgledanijih formata. Pored direktnih uključenja u samom vrhu gledanosti našla se i specijlana emisija „Zadruga-pitanja gedalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink.

#Gledanost

#Srbija

#Televizija Pink

'