AKTUELNO

U petoj sezoni vašeg omiljenog šou programa, naše zvezdice će po prvi put na sceni pevati hitove folk muzike.

Prva emisija šestog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" ovog petka razlikovaće se od svega što je do sada viđeno u ovom šou programu. U petoj jubilarnoj sezoni, naše zvezdice po prvi put pevaju narodnu muziku - što je nova tema u kojoj će morati da se dokažu.

Toma Milovanović doneće na scenu "Pinkovih zvezdica - All Stars" boemsko vreme Tome Zdravkovića uz njegovu numeru "Pesme moje".

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Leontina Vukomanović imala je zamerku na plesnu grupu - kako bi dočarali atmosferu u kafani kada je nastupao Toma Zdravković, plesači su se popeli na stolove.

Ulažem protest, zbog penjanja po stolovima - rekla je Leontina, što je naišlo na negodovanje njenih kolega.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao! - rekli su Nataša Bekvalac i Milan Stanković uglas.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako narodna muzika nije njen fah, Ema Simonović podići će žiri i studio na noge uz pesmu Dragane Mirković "Baš tebe volim ja".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je Ema bila sjajna na sceni, govori i činjenica da ju je Kristina Kockar sve vreme snimala telefonom.

Foto: TV Pink Printscreen

Valentina Mec još jednom će pokazati svu raskoš svog glasa u pesmi "A tebe nema", koju izvodi Zorica Brunclik. Da je Valentina potpuno dorasla ovom nimalo lakom zadatku, dokaz je to što je dobila ovacije od publike, ali i žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, i ovog petka vas očekuje spektakularan kraj prve emisije šestgo kruga "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Maestralna Irina Arsenijević će izvođenjem pesme Gordane Lazarević "Vidovdan" dovesti žiri do ivice suza. Njeno emotivno pevanje i neverovatan glas ostaviće publiku i žiri bez reči, posebno zbog toga što ova pesma ima veliko značenje za sve građane naše zemlje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se raspala. Mnogo je lepo što si pevala ovu pesmu, da nas podsetiš na to ko smo i šta smo - rekla je Goca Tržan, dok je Nataša bila vidno potrešena Irininim nastupom.

Foto: TV Pink Printscreen

O tvom pevanju neću reći ni reč, jer reči nemam za tvoje pevanje - rekla joj je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim njih četvoro, ovog petka ćete na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars" videti Davida Radosavljevića, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Sergeja Pajića, ali i Amnu Alajbegović koja je jedna od četvoro zvezdica koje su vraćene u takmičenje.

Očekuje vas još jedno veče ispunjeno najboljom muzikom, sjajnim nastupima i fantastičnim talentima, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 15. februara od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ema Simonović

#Goca Tržan

#Irina Arsenijević

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Milan Stanković

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Tomislav Milovanović

#Valentina Mec

#emisija

#Žiri

'