AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

- Štampu jutros prelistavamo sa istoričarom Sašom Adamovićem i vojnim analitičarom Vladom Radulovićem

- Posle napada na zvezdine vateroliste, u Splitu su osvanuli i fašistički grafiti. Šta nam pokazuju ova dešavanja u Hrvatskoj, koliko je ustaštvo uzelo maha i i da li je ovo samo incident ili pokazatelj stanja u ovoj zemlji, pitaćemo Savu Štrbca predsednika Dokumentaciono informacionog centra Veritas, Peru Zlatara dopisnika zagrebačkog Ekspresa iz Beograda i Nemanju Marijana generalnog sekretara Vaterpolo saveza Srbije.

- Da li bi kosmetsko pitanje moglo biti rešeno do kraja ove godine, ko vuče konce u Prištini i šta najviše boli razjedinjenu srpsku opoziciju koja je u potpunom rasulu? O ovim pitanjima razgovaramo sa direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem

- Uznemirila nas je vest juče da su u naselju Žarkovo pronađena tri mrtva psa i džak sa raspalom kožom, a da je na stubu iznad nacrtan je pentagram i ispisan naziv jedne sekte. . Kako da prepoznamo opasnost od sekti, kako da pomognemo onima koji su nažalost ušli u neku sektu...o ovome razgovaramo sa Slađanom Miljaljevićem sektologom, prof dr. Dijanom Lazić Puškaš neuropsihijatrom i Aleksandrom Stričevićem koji je bio pripadnik jedne najozloglašenije sekte Crna ruža.

- Kako protumačiti senzacionalno otkriće svetskih naučnika da žene zadržavaju i nose žive DNK ćelije svakog muškarca s kojim su imale seksualni odnos,pitamo jutros urologa i seksologa prof.dr Aleksandra Miloševića i psihoseksualnog terapeuta dr Josifa Fidanovskog

- U rubrici Pod reflektorima glumci Milan Čučilović, Kristina Jovanović i Đorđe Kreća koji će najaviti novu predstavu Trnje u Beogradskom dramskom pozorištu.

- Sanja Ilić će nam otkriti ko stoji iza imena MR. Doo učesnika ovogodišnje Beovizije.

- Naša gošća u u rubrici Hit jutra,biće Danijela Karić, a sa njom i plesač Ivan Mileusnić.

#Novo jutro

'